Mekkey Ákos

A klimatizálás területén ledolgozott 41 év sok meglepetése, buktatója ellenére a mai napig szívesen gondolok vissza az eddíg eltöltött időszak minden történésére.

Műszerész szakmám megszerzése után egy munkában töltött  unalmas, fejlődési és továbblépési lehetőséget nem igazán kínáló évet  követően  váltásra szántam el magam. Új munkahelyemen két – akkoriban még újdonságnak számító – szakma elsajátításának lehetősége közül választhattam: számítógép vagy klíma.

Az utóbbi mellett döntöttem (további pályám igazolta választásom helyességét), és azóta tart a nagy kaland: munkám során bejártam az országot, rengeteg embert megismertem, máig is tartó barátságok, kapcsolatok szövődtek – és nem mellékesen elsajátítottam egy nehéz, ugyanakkor szép szakmát.  Az egyre modernebb berendezések egyre nagyobb szakmai és elméleti tudást követeltek, így újra iskolába jártam, és a gyakorlati képzés rendelkezésre álló összes lehetőségét kihasználtam itthon és külföldön. Gyártóművi képzésben vettem részt (többek között) a Daikin, a Trane, a Weiss/ÖKG klímagyártó cégeknél,  szabályzás technikai területen pedig a Honeywell,  Landis & Staefa, Satchwell stb. gyártók képviseletein.

Ezt a korszakot váltotta fel később az a tevékenység , melyet már résztulajdonosként saját cégünkben végzek: műszaki és szervíz feladatok irányítása, valamint az ezekkel  kapcsolatos további gyakorlati és adminisztrációs tevékenységek ellátása munkatársaimmal közösen.

Tulajdonostársaimmal, és a szerelő kollégákkal  a Neo Klima Kft megalakulását megelőző idők cégeiben hosszú évek óta dolgozunk együtt, ill. állunk munka kapcsolatban.

Pákozdi Gábor
Telepítés / értékesítés

Bemutatkozás

Klimaj Zoltán
Értékesítés

Bemutatkozás