Fűtés

Fűtésben is otthon vagyunk. Klímaberendezések, infra panelek.


PANASONIC KLÍMABERENDEZÉSEK FŰTÉSRE:

A Panasonic lakossági, oldalfali klímaberendezései közül az RE inverteres, az ETHEREA (fehér és ezüst színben) modellek képesek a -15⁰C külső hőmérsékletnél fűteni. Mindezt A+ és A energiahatékonysági mutatóval. A két modell különböző kényelmi, egészségügyi szolgáltatásokkal szolgálja a felhasználót.

A kifejezetten teljes értékű fűtésre gyártott Panasonic modell az NE NORDIC, invereteres oldalfali klímaberendezés. -20 ⁰C -től +15 ⁰C külső hőmérsékletig dolgozik a berendezés fűtés üzemmódban. 2,5 és 3,5 kW-s teljesítményben érhető el. Energia-osztály besorolása hűtés/fűtés – A++/A+. NANOE-G légtisztító rendszere mellett kiemelendő a 23 dB(A) zajszint mutatója és hogy telefonunkkal is vezérelhetjük (IOS és Android).

neoklima

És ha a legjobbat szeretné, fűtés -25⁰C külső hőmérsékletig. Panasonic VE Flagship. A Panasonic új hőtároló rendszere képes a kültéri egység hőjének tárolására, így közvetlenül a hőszivattyú beindítása után gyorsan fel tudja fűteni a házat. A rendszer temperálás közben is maximális kényelmet és meleget biztosít, mivel a hőtároló rendszer az eltárolt hő segítségével megelőzi a levegő lehűlését a temperálás közben. Mindezt A+++ energia-hatékonysággal végzi. Az SCOP 5,4 és 5,1 a 2,5 és a 3,5 kW-s modelleknél. És emellett természetesen minden panasonic kényelmi, takarékossági, egészségmegóvó technológiát élvezhetünk a gép használata közben. ECONAVI – napfény-érzékelési technológia, Nanoe-G légtisztító rendszer, és természetes iPhone és Android vezérlésre alkalmas a csúcsmodell.

panasonic.

Egyéb fűtési megoldások

Infrapanelek - Hamarosan!

Kapcsolattartó

Klimaj Zoltán
klimaj.zoltan@neoklima.hu
+36209683458

Fűtés

Fűtésben is otthon vagyunk. Klímaberendezések, infra panelek