Ipari berendezések, szervizelés

Cégünk fontos alappillére az ipari, kereskedelmi gépek forgalmazása, telepítése és szervizelése. A vállalati és közületi szférában a NEO Klíma Kft. kínálata felöleli mindazokat a márkákat, modelleket, melyek a felhasználó egyedi  műszaki igényeit is kielégítik. Berendezéseink működnek irodaházakban, szállodákban, a termelés és szolgáltatás különféle területein. Ezeken a területeken ajánlataink kiadásakor a pontos műszaki igények ismeretében, kifejezetten a nagy terhelést is biztonsággal kiszolgáló gépek kerülnek előtérbe.

Természetesen vállaljuk a berendezések telepítését karbantartását és üzemeltetését, ezzel biztosítva a garanciális feltételeket, és a gépek minél gazdaságosabb, illetve hosszú távú működését. A kereskedelmi klimatizálás területén több éves tapasztalaunk van a szerverhűtésben, VRV rendszerek, folyadékhűtők tervezésében, telepítésében. Szerződéskötés esetén rövid határidővel, versenyképes áron és magas műszaki szinvonalon vállaljuk ipari és komfort klímagépek garanciához kötött szervizelését, hibajavítását.

A napjainkban egyre népszerűbb hőszivattyús rendszerek tervezésében, telepítésében, forgalmazásában is otthon vagyunk. Preferált hőszivattyús márkáink a Gree, a Mitsubishi és a Daikin.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Pákozdi Gábor
pakozdi.gabor@neoklima.hu
+362094295777

Mekkey Ákos
mekkey.akos@neoklima.hu
+36209351688

Miért mi? Miért válasszon minket?

Mert 40 éves tapasztalattal rendelkezünk a klimatizálás területén.

Mert szerelőinket folyamatosan képezzük.

Mert szerelőinktől tiszta, szakszerű, gyors telepítést kap.

Mert minden fontosabb klímamárka megtalálható cégünknél.

Mert a legtöbb berendezésünket 24 vagy 48 óra alatt leszállítjuk.

Mert telepítjük, javítjuk és karbantartjuk a klímaberendezéseket.

Mert mindig talál nálunk akciós klímagépet.

Mert ingyenes helyszíni felmérést kérhet tőlünk.

Mert nem csak a hűtést oldjuk meg Önnek, hanem a fűtést is.