Nagykereskedelem

Viszonteladói partnereink számára országos nagy kereskedelmi tevékenységet végzünk. Ez a munkánk az ipari, kereskedelmi klíma gépektől a lakossági klímagépek teljes spektrumát felöleli.

Splitek – Multi splitek – VRV – Folyadékhűtők – Fan-coilok – Ipari klímák – Hőszivattyúk – Hővisszanyerős szellőztető gépek – JACIR Hűtőtornyok – Párátlanítók – Kültéri klímák (párakapuk)

Üzemeltetés, szervizszolgáltatás a vállalati szféra részére

Ebben a feladatkörben a NEO Klíma Kft. otthonosan mozog mind a nagyvállalati, mind a kisvállalati körben. Klímaberendezéseket telepítünk és üzemeltetünk energiaszektor, egészség ügy, telekommunikációs szektor, és gyártással foglalkozó vállalatoknak, szervezeteknek. Ezeken a területeken ajánlataink kiadásakor kifejezetten a nagyobb teljesítményű és nagy terhelést is biztonsággal kiszolgáló gépek kerülnek előtérbe. Gyakran előfordul, hogy az igények összetettek, a hűtés mellett, már fűtést és szellőztetést is meg kell oldanunk, és más szakipari munkákkal kiegészülve kell a feladatainkat ellátni. Itt a megbízói igényeken kívül, a műszaki és a tervezői igényeknek igyekszünk megfelelni, gyakran a munka során a tervezőkkel szorosan együttműködve.

Az üzemeltetési feladatokat az ügyfél igényekhez igazodva, rövid kiszállási határidőkkel is vállaljuk.

Professzionális munkaerő – Szerszámozott kisteherautók – Szakképzett ügyfél kapcsolattartás – Minősíthető beszállító – Rugalmas szolgáltatás – Kapcsolódó szakipari munkák

Lakossági szervizszolgáltatás

Eddig is komoly hangsúlyt kapott a lakossági partnereink értékesítési kiszolgálása, a klímaberendezések telepítése és karbantartása. Ez a tevékenységünk kibővült, biztonságtechnikai műszaki szolgáltatással. Irodánkban vagy a klíma és riasztó rendszerek telepítési helyszínén az Ön igényeihez igazodva ingyenes árajánlatot kaphat munkatársainktól.

Iroda címe: Budapest 1192 Hunyadi út 47. – Szakképzett kiszolgálás – Komfort klímák – Klíma értékesítés és telepítés – Szervizelés