Többet adunk – Megújult a Neoklíma Kft. weboldala

Elkészült új weboldalunk! A megújulás célja, hogy még több és még pontosabb információval lássuk el Partnereinket. Igyekszünk minden általunk forgalmazott klímamárkáról naprakész hírekkel, adatokkal szolgálni. A letöltések menüben (és az adott márka menüjében is) elérhetőek az aktuális katalógusok, prospektusok és végfelhasználói árlisták. Újdonság, hogy a legnépszerűbb márkáknál egy tájékoztató jellegű készletinformáció is elérhető az oldalon. Ehhez kapcsolódik egy másik jelentős változás: új oldalunk mobilverziója gyors, egyszerű kezelést kínál azon Partnereinknek, akiknek nem mindig az irodában van szükségük az információkra. Mobil nézetben is gyorsan elérhetőek az árlisták, katalógusok, készletadatok, így akár a területen is azonnal válaszolhatunk a végfelhasználó kérdéseire. Új, ajánlatkérő felületünkön is kérhetsz ajánlatot, vagy leadhatod rendelésed, ha a telefonodon nincs lehetőséged levelezésre.

Viszonteladói oldalunk jelszóval védett. Csak Partnereink léphetnek be, és csak ők láthatják a viszonteladói árlistákat, a szervizkézikönyveket és a viszonteladói akciókat.

Elindítjuk a NEO-blogot, melyben havonta 2 új blog bejegyzést olvashattok új termékekről, a klímapiac aktualitásairól, cégünkkel kapcsolatos hírekről, szakmai témákról vagy mint most weboldalunk újdonságairól.
Minden kollégánk elérhetőségét megtalálod weboldalunkon, így célirányosan tudsz keresni bennünket, függően attól, hogy milyen témában lenne kérdésed.

Reméljük, új oldalunk segíti munkádat! Észrevételeidet, javaslataidat szívesen vesszük!.