Kérjen ajánlatot a klímaberendezésre!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ

H₂O₂ ALAPÚ LÉGTISZTÍTÓ
MAGASOLDALFALI KLÍMÁKHOZ,
VRF ÉS FAN-COIL RENDSZEREKHEZ

Úttörő technológia otthonunk légminőségéért.

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW 3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali split klímaberendezésekbe továbbá Fan-Coil-okba és GMV beltéri egységekbe is könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

 

Kategória:

Leírás

A Kórokozók ellen:

A TADIRAN AIROW 3 99.994%-kal csökkentette az észlelt MS2 szinteket 1 óra alatt!
Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatala által jóváhagyott Aerosol Research kutatóintézet végzett tömegspektrométeres vizsgálatokat, melynek során megállapításra került, hogy a tesztelt SARS-CoV-2 helyettesítőként használt RNS-vírust 1 óra alatt 99,994%-kal csökkentette. A vizsgált egy köbméteres kamrában 60 perc elteltével a vírusok száma már csak 0,006%.
Faj: MS2 Bacteriophage (RNA vírus)
Laboratórium: Aerosol Research and Engineering Laboratories

 

Covid és Penész ellen:

Hatékony légtisztítás, mely akár 99%-kal redukálja bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

A TADIRAN AIROW 3 tesztelve lett Japán egyik leghíresebb laboratóriumában és megállapították, hogy 3 óra alatt 99.4%-kal csökkenti a penicilium citrinum szintjét egy 25 köbméteres kamrában!
A TADIRAN AIROW 3-t tesztelték a leggyakoribb beltéri penészgombával, a kékpenésszel szemben. Amennyiben ez a penészgomba nagy mennyiségben van jelen, megnövekszik a kibocsátott spórák száma a levegőben (1000-10 000 spóra/m3 tartományban). A penész spórák potenciális egészségügyi veszélyt jelentenek, hiszen hosszabb távú kitettségük összefüggésbe hozható légzőszervi betegségekkel és asztmás tünetek kialakulásával.

A TADIRAN AIROW 3 ezt a tesztet is kiválóan eredményekkel teljesítette: 180 perc után csak 0,6% volt észlelhető a penészgombából egy 25 köbméteres kamrában.
Faj: Kékpenész (Penicillium Citrinum) aeroszolizált formában
Laboratórium: Kitasato Research Center for Environmental Science, Japan

 

HIDROGÉN-PEROXID szintje:

A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértéknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.

A TADIRAN AIROW 3 technólógiája megfelel a HIDROGÉN-PEROXID munkahelyi expozíciós határértékének az OSHA (EGYESÜLT ÁLLAMOK ÉLELMISZER ÉS GYÓGYSZERÜGYI HIVATALA)  által meghatározottak szerint (7 PPB – 15 PPB VS. 1 PPM)
A biztonsági vizsgálatok alá vetett TADIRAN AIROW 3 készülék működése alatt mérték a hidrogén-peroxid koncentrációját a levegőben . A hidrogén-peroxid észlelt koncentrációi 50-100-szor alacsonyabbak voltak, mint az Ontario, Kanada (2019, Ontario munkahelyekre vonatkozó expozíciós határértékek, 833. szabályozás) és az Egyesült Államok (2019, OSHA PEL, OSHA Z-1 kivonat) által meghatározott munkahelyi (ipari) expozíciós határérték 1 ppm. A TADIRAN AIROW 3 megfelel a legmagasabb szabványoknak.
Faj: Hidrogén-peroxid a levegőben
Laboratórium: LCS Laboratory Inc.
Helyszín: London, Ontario, Kanada

 

Független tesztek, melyeket a Tadiran megbízásából végeztek, kimutatták, hogy az AIROW 1TM technológia ismert aeroszolizált kórokozókat eliminált optimális tesztelési körülmények között. További információkért a tesztekkel kapcsolatban látogasson el a https://www.tadiran-international.com/scientific-testing weboldalra.